+358 40 480 4477 info@4directions.fi
Valitse sivu

Vuokrajohtajuutta yrityksen kasvuun, kehitykseen ja uudelleenorganisointiin

Autamme yrityksesi kehityksessä, johtamisessa ja muutoksessa

Neljä uutta suuntaa

Vuokrajohtajuus

Yrityksen kasvun ja liiketoimintojen muutostilanteissa vuokrajohtaja tuo uutta objektiivista näkemystä sekä asiantuntijuutta yrityksen kehittämisen tueksi. Hyödynnä vuokrajohtajaa tilapäisissä tarpeissa, kuten kriisinhallintatehtävissä tai haasteellisissa tilanteissa kuten henkilövaihdosten yhteydessä.

Myynti ja markkinointi, start-upit

Tuotteen tai palvelun lanseeraaminen markkinoille sekä uuden liiketoiminnan käynnistäminen on haastava tehtävä. Tarvitset kumppanin, joka hallitsee liiketoimintastrategian, suunnittelun, myynnin ja markkinoinnin sekä kansainvälistymiseen liittyvät onnistumistekijät.

Prosessien kehitys

Tuotannon ja tuotekehityksen parantaminen vahvistaa yrityksesi suorituskykyä. Kasvu- ja toimintasuunnitelmien jalkautukset sekä Lean-menetelmät auttavat yritystäsi menestymään kansainvälisillä markkinoilla.

HR - johtajuus ja rekrytointi

Kumppaniverkostomme avulla hallitset henkilöresursseja entistä tehokkaammin. Täytät lyhyt- ja pitkäaikaiset henkilöstötarpeet sekä valmennat nykyisen organisaation avainhenkilöt muutoksen jalkauttamiseen.

Kaj Koskinen

TOIMITUSJOHTAJA, 4 DIRECTIONS OY

Kaj on osaava liiketoimintojen johtaja, jolla on kokemusta kansainvälisestä myynnin ja markkinoinnin sekä tuotannon operaatioista, HR:stä, laadusta, tuotekehityksestä ja johtajuudesta. Muutosjohtamisen sekä jatkuvan kehityksen työkaluihin kuuluvat mm. Lean Management ja Kaizen-menetelmät yhdistettynä laajaan kokemukseen eri teollisuuden aloilta.